Biz Kimiz?

Biz Kimiz?

 Nan by Canan markamız, toplumda sağlıklı beslenme bilincinin oluşmasına ve yaygınlaşmasına katkıda bulunabilmek amacıyla 2019 yılında İstanbul’da kuruldu. Yalnızca karabuğday unu ile başladığımız üretimlerimize bugün de yalnızca karabuğday unu kullanarak devam ediyoruz.

 

Ne Yapıyoruz?

Beslenme alışkanlıklarının insan sağlığı üzerinde çok büyük bir etkisi olduğuna inanıyoruz. Kötü beslenme ile insan sağlığı olumsuz etkilenebileceği gibi, temiz ve sağlıklı gıdalarla beslenerek düzelebilir ve iyileşebilir. Buradan yola çıkarak beslenme kültürümüzün olmazsa olmazı ‘ekmek’ ile başlayan sağlıklı gıda yolculuğumuz yine karabuğday ile ürettiğimiz tatlı ve tuzlu atıştırmalıklardan, erişteye ve tarhanaya kadar birçok farklı ürünle devam ediyor.

 

Üretimde karabuğday dışında kullandığımız tüm ürünlerin de bu anlayışa uygun olmasına ve ürünlerimizin içeriklerinin bir kısmının değil tamamının sağlıklı olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Temiz ve sağlıklı gıda hedefimize giden yolda ürünlerimizi hiçbir koruyucu madde kullanmadan en ‘ilkel’ formüllere bağlı kalarak üretiyoruz. Kullandığımız malzemelerin üreticiden direkt satın alınmış ve kesinlikle paketli olmamasına özen gösteriyoruz. Bu sebeple ürünlerimizin raf ömrünü uzatmak ve stok üzerinden satış yapmak yerine sipariş üzerine üretilmesini tercih ediyoruz.

PAYLAŞ: